Kerst op Kasteel de Haar

Vorig jaar hadden ze maar liefst 14.000 bezoekers bij dit leuke evenement. Dat vraagt natuurlijk om een herhaling. Daarom zullen ook dit jaar weer de sprookjesfiguren te zien zijn in Kasteel de Haar in Utrecht. Van 25 december 2012 tot 6 januari 2013 zullen de sprookjesrondleidingen weer plaatsvinden op deze spectaculaire locatie.

Er zijn in Kasteel de Haar normaal al leuke rondleidingen maar in deze periode van het jaar zullen ze nog net iets specialer zijn. In elke kamer waar je komt tijdens de rondleiding zal een acteur een leuke scene uitvoeren waarin de kinderen verschillende sprookjes kunnen herkennen. Uiteraard zullen dit andere sprookjes zijn dan in het voorgaande jaar. Ook leuk om te weten is dat er op 27 en 28 december ’s avonds speciale lichtjesavonden zijn waarbij het Kasteel feestelijk is verlicht.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share