Angelina Jolie gaat nieuwe Netflix Original film regisseren

netflix-header-trotse-moeders-vadersNa het nieuws dat Netflix voor 60 miljoen dollar de nieuwe film met Brat Pitt “War Machine” heeft aangekocht en exclusief op Netflix zal vertonen volgend jaar, is nu bekend geworden dat ook Angelina Jolie zich aan Netflix heeft verbonden. De 40-jarige Oscar-winnares gaat een nieuwe Netflix-original film regisseren waarin zoontje Maddox een rol zal spelen.

De film “First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” is gebaseerd op het boek van de Cambodjaanse schrijfster Loung Ung, die het regime van Pol Pot heeft overleefd. In het boek vertelt ze over haar leven tijdens de jaren dat de Rode Khmer aan de macht was. Angelina Jolie heeft samen met Loung Ung het boek bewerkt tot filmscript.

Dit jaar zullen de opnames van de film starten in Cambodja. Het oudste kind van Angelina Jolie, Maddox, is daar geboren. Hij zal een rol krijgen in de film die volgens jaar exclusief op Netflix te zien zal zijn.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …