Review van de Vogel’s TV-beugel

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-11Een Vogel’s TV-beugel. Waarom zou je die willen hebben? In ons gezin was dat niet zo moeilijk te motiveren: wij hebben namelijk onze televisie op een door mijn handige Trotse Vader gemaakt tafeltje staan. Lekker hoog, zodat we het goed kunnen zien vanuit de hele kamer.

Het heeft me oprecht verbaasd dat de televisie nog nooit van dat hoge tafeltje gevallen is, want in tegenstelling tot de bakbeesten van vroeger, zijn de flatscreens van nu smal en hoog en zeer eenvoudig om te duwen of om te stoten….

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-2Ook in gezinnen met kleine kinderen is dat een risico, of in gezinnen met een enthousiaste hond (die hebben wij ook nog rondlopen!) of in gezinnen waarin kinderen graag oefenen met radslagen of voetje-van-de-vloer spelen (ja, ook bij ons….).

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-3Bij gezinnen met kindjes die in de kruip-en-ontdek-leeftijd zitten, is het niet alleen het risico van omduwen of omtrekken, maar ook is het handig dat je met een beugel te televisie buiten bereik kunt plaatsen.

Rest nog het voordeel van de winst aan vloerruimte en voor wie dat belangrijk vindt: het maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger.

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-1Maar goed: de steun kwam binnen en was daarmee nog niet deugdelijk aan de muur gemonteerd. En dus bleef de steun nog een hele tijd, goed verpakt, in de doos….

Niet dat ik mijn man niet vertrouw met een boor, althans, ik durf dat hier niet zwart op wit neer te schrijven…. maar ik wil graag dat zowel de televisie blijft hangen (het is toch een heel gewicht) en dat ook de muur niet naar beneden komt!

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-7Wachten tot mijn lieve vader langskomt dus. Nu woont hij helaas niet in de buurt, dus dat duurde even, maar gelukkig had hij zijn gereedschapskist bij zich en ging hij aan de slag. Helemaal alleen, zonder hulp van ons, heeft hij de steun perfect weten te monteren en de televisie prachtig opgehangen. We hoefden alleen maar te kijken op welke hoogte hij moest hangen en of hij waterpas was!

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-6En nu hij hangt, blijken er nog meer voordelen te zijn dan die ik al noemde: de televisie is eenvoudig draaibaar. We hebben in de voorkamer een zithoek en verder naar achteren een eethoek. De achterkamer is ingericht als speelkamer.

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-5We hebben nu dus met één flatscreen de mogelijkheid om na het ontbijt het journaal te kijken (eethoek), om ’s avonds onze favoriete Netflix series te kijken (zithoek) en de kinderen kunnen de televisie richting eethoek draaien wanneer ze op de spelcomputer willen spelen!

En wanneer de televisie niet aan staat, kun je hem vrijwel tegen de muur aan plaatsen zodat hij niet zo prominent in de kamer staat. Perfect!

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-8

De televisie kan ook eenvoudig gekanteld worden waardoor je zelfs op de bank kunt liggen en televisie kunt kijken, niet verkeerd 😉

Deze en andere Vogel’s televisiebeugels en TV-standaards vind je hier >>>>

vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-9 vogel-tv-steun-copyright-trotse-vaders-12

Wil je nog meer redenen om een televisie-beugel aan te schaffen? Klik dan hier voor de resultaten van een onderzoek over waar en hoe Nederlanders het liefst televisie kijken èn waar ze zich aan ergeren >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share