Nieuwe mijlpalen voor TrotseMoeders!

twitterlogo logo facebook Hoera! Nadat we korte tijd geleden al door de grens van 1500 ‘fans’ op Facebook zijn gegaan, zijn we vandaag de grens van 6000 volgers op Twitter gepasseerd. Wat gezellig en fijn om zoveel mogelijkheden voor reacties, actief contact en delen van inhoudelijke artikelen te hebben.

Mochten jullie nog niet op Facebook of Twitter met ons verbonden zijn, klik dan <hier> voor onze Facebookpagina (en vervolgens op “vind ik leuk”) en <hier> voor onze Twitterpagina. Sommige winacties zijn specifiek voor onze Social Media vrienden…. En voor degenen die ons al vanaf het begin via Social Media volgen: dank voor jullie likes, retweets en shares!

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vind ik leuk?!

En boek als Vind ik leuk?! met op de cover de tekst “Bridget Jones met een …

Share
Share