In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, maar Zwemmende Ariël is echt bedoeld voor kinderen. Deze populaire Disney Prinses mag nat worden. Sterker nog: het is de bedoeling dat ze het water in gaat want dan kan ze laten zien hoe goed ze kan zwemmen!

Omschrijving
Zwemavonturen Ariël zwemt helemaal zelf als ze in het water ligt! De beweging van de start en vin van de pop is geïnspireerd op de magische filmmomenten van Ariël die snel en dapper door de zee zwemt! Speel geweldige onderwater avonturen met deze water-geactiveerde Ariël die zelf kan zwemmen! Let op, 2 AAA batterijen nodig.

Mening
Deze Ariël pop is bijna 35 centimeter groot en erg mooi uitgevoerd. Ondanks de aanpassingen die nodig zijn voor de zwem-kunsten, is het een echte prachtige prinses, met mooie rode haren. In het water gaat ze zwemmen en dat ziet er prachtig uit.

Veel kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, maar willen dan wel iets hebben om mee te spelen. Met deze zwemmende Ariël heb je een aantrekkelijk stuk speelgoed van goede kwaliteit waarmee je kind lang plezier kan hebben.

Deze Disney Princess Zwemmende Ariel – Pop bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …