In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, maar Zwemmende Ariël is echt bedoeld voor kinderen. Deze populaire Disney Prinses mag nat worden. Sterker nog: het is de bedoeling dat ze het water in gaat want dan kan ze laten zien hoe goed ze kan zwemmen!

Omschrijving
Zwemavonturen Ariël zwemt helemaal zelf als ze in het water ligt! De beweging van de start en vin van de pop is geïnspireerd op de magische filmmomenten van Ariël die snel en dapper door de zee zwemt! Speel geweldige onderwater avonturen met deze water-geactiveerde Ariël die zelf kan zwemmen! Let op, 2 AAA batterijen nodig.

Mening
Deze Ariël pop is bijna 35 centimeter groot en erg mooi uitgevoerd. Ondanks de aanpassingen die nodig zijn voor de zwem-kunsten, is het een echte prachtige prinses, met mooie rode haren. In het water gaat ze zwemmen en dat ziet er prachtig uit.

Veel kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, maar willen dan wel iets hebben om mee te spelen. Met deze zwemmende Ariël heb je een aantrekkelijk stuk speelgoed van goede kwaliteit waarmee je kind lang plezier kan hebben.

Deze Disney Princess Zwemmende Ariel – Pop bestel je hier >>>>

About Rebecca

contact@clubvanslechtehuisvrouwen.nl'
Mijn bloggersnaam is Rebecca, ik ben een Trotse Moeder en wil graag af en toe iets over mijn leven delen, maar wil wel graag de kinderen 'onzichtbaar' laten zijn in mijn blogs zodat ik eerlijk kan zijn zonder dat zij er op aangesproken worden.

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …