Warm-weer-gadgets: van opblaasbare ijsberg tot zwembad-hangmat [winactie]

MegaGadgets is een website vol onweerstaanbare gadgets: dingen waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had, maar die je wilt hebben zodra je ze ziet 😉

Er zijn ook een heleboel warm-weer-gadgets, van ijsblokjesmakers en barbecues tot opblaasbare ijsbergen en zwembad-hangmatten.  En wat te denken van het coole mini-kunstwerk voor op het strand (kleine versie van het kunstwerk van Theo Jansen) of een muggenlamp?

Voor iedereen is er wel iets leuks, handigst en “onmisbaars” te vinden en met onze winactie kun jij zelf kiezen wat je wilt bestellen!

Winactie
Je maakt kans op een gadget naar keuze t.w.v 20 euro, middels shoptegoed te besteden op de website van MegaGadgets wanneer je onder <dit bericht op Facebook> de link naar jouw favoriete artikel plaatst.

Meedoen
Om mee te doen, klik hier om direct naar onze winactie op Facebook te gaan >>>> Zet hier de link naar jouw favoriete gadget onder! We zijn benieuwd naar wat jij het leukste vindt!

Voorwaarden
Liken en delen  = lief maar niet verplicht. Deelname aan deze winactie kan t/m 02 juli 2019. De winnaar wordt gekozen uit alle deelnemers met een eigen Facebookaccount (dus geen leeg account). Voor onze algemene voorwaarden klik <hier>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …