EK-nomie

Laten we hopen dat de kinderen van tegenwoordig verstand hebben van voetbal. Meer dan de helft zegt namelijk te denken dat Nederland uiteindelijk Europees kampioen wordt in Polen en Oekraïne. De meest gewilde tegenstander voor in de finale van dit EK zijn de Duitsers. En als Nederland dan alsnog niet kampioen weet te worden gunnen ze het Spanje het dan toch wel het meest. Wat ook erg opvallend is, is dat de Nederlandse kinderen toch echt vinden dat Bert van Marwijk iets verkeerd doet. Volgens hen moet namelijk Klaas-Jan Huntelaar in de spits!

Er is niet alleen onderzoek gedaan naar wie er in de spits zou moeten staan, ook hebben ze dezelfde groep kinderen gevraagd wie volgens hun de beste vader zou zijn. Volgens de jongens kwam daar voor Dirk Kuyt als winnaar uit de bus maar de meiden vinden Rafael van der Vaart toch nog net iets leuker.

Sneijder is net als tijdens het WK van van 2010 verkozen tot de favoriete Oranje international. Op de tweede en derde plaats komen dit keer Klaas-Jan Huntelaar en Arjen Robben te staan.

Wel twee derde van de Nederlandse kinderen denkt dat Nederland Europees kampioen wordt. En maar 1% denkt dat Nederland er na de eerste ronde al uitligt. Spannend word het, want misschien heeft die 1% toch echt gelijk. Vanavond Duitsland, wat wordt gezien als de grote rivaal van Nederland. Ik ben benieuwd.. Verliezen betekend namelijk dat we eruit liggen. Sorry 1%, ik hoop dat jullie een keertje niet gelijk hebben.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Kosten kinderkamer

Ben jij van plan om binnenkort de slaapkamer van je zoon of dochter te verbouwen …