Toy Story 3

Het verhaal gaat over dat Andy zijn speelgoed opruimt, omdat hij op kamers gaat wonen. De moeder van Andy wil het “oude” speelgoed weggooien. Maar Woody wil dat beslist niet. Woody en het andere speelgoed besluiten om bij het speelgoed van de kinderopvang te gaan staan. Zo worden ze tenminste niet zomaar weggegooid.

Echter komen ze in de Rupsenkamer, een kamer waar alleen maar wild wordt gespeeld. Dat was niet de bedoeling. Een heel avontuur volgt, om uit de Rupsenkamer te ontsnappen. Uiteindelijk komt natuurlijk alles goed.

Recensie
Van de films van Toy Story heb ik zelf alleen maar stukjes gezien. Dus ik kan helaas niet zeggen of dit boek overeenkomt met de film. Maar mijn zoon van 4 jaar is helemaal gek van Toy Story, dus toen hij dit boek zag riep hij gelijk voluit; “Ooohh, Toy Story!” Het boek werd dan ook gelijk in mijn handen gedrukt om te gaan lezen.

Tijdens het voorlezen bleek wel hoe leuk hij dit boek vond; hij heeft geen één woord gezegd tijdens het hele verhaal. Heel aandachtig zat hij te luisteren en de plaatjes te bekijken. Toen het verhaal uit was, moest ik het verhaal gelijk nog een keer lezen. Dit was écht zijn lievelingsboek zei hij. Een echte aanrader dus!

Toy Story 3 is een uitgave van de Disney Club. Kijk voor meer informatie op www.disneyclub.nl.

Toy Story 3 – Constance van der Heide
Kinderboek, hardcover, 42 pagina’s, Sanoma

Lees ook:
Prinses Arabella vindt een ei
Mijn favoriete stof- en knisperboekje (WIN)
Interactief prentenboek voor de iPad

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …

Share
Share