Slaap schildpad slaap

Slaap schildpad slaap is een schitterend kartonboekje voor de allerkleinsten. Het boek gaat over een schildpad die niet in slaap kan komen. Allemaal andere dieren proberen schildpad te helpen, om in slaap te vallen. Maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk komt schildpad zelf op een perfect idee, en valt dan heerlijk in slaap.

Mijn dochter van 3 jaar vind Slaap schildpad slaap een heel leuk boek. Het verhaal is erg herkenbaar en daarom extra leuk voor kleine kinderen. De helder gekleurde illustraties op de zwarte achtergrond springen er echt uit. Daarnaast zijn de illustraties op kunstzinnige wijze getekend. Slaap schildpad slaap is dan ook een heerlijk voorleesboek voor het slapen gaan.

Wie Slaap schildpad slaap erg leuk vind om (voor) te lezen, zal zeker ook het boekje “Ik voel een voet” erg leuk vinden. In dit boek zul je dezelfde figuren tegenkomen als in Slaap schildpad slaap. Wederom bevat “Ik voel een voet” dezelfde prachtige en kunstzinnige tekeningen.

Slaap schildpad slaap – Maranke Rinck & Martijn van der Linden
Peuterboekje, Hardcover, 22 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …