Populairste babynamen in Vlaanderen

vlaamse-vlag-leeuwIn het Nederlandstalige deel van België waren Lucas en Marie de populairste babynamen van de eerste helft van 2013. Lucas staat al enige tijd op de eerste plaats, maar Marie heeft de plaats van de nummer één van 2012 (Emma) overgenomen, die nu op de vijfde plaats staat.

Bij de jongens zijn in Vlaanderen de namen Arthur, Leon en Jules duidelijk aan populariteit aan het winnen. Bij de meisjes is de naam Ella de meest opvallende stijger.

Hieronder de complete top 10:

top-10-babynamen-vlaanderen

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van ruim 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Bo van Spilbeeck – Eindelijk vrouw

Hoewel ze reeds als kind niet goed in haar vel zat en elke kans aangreep …