Gifted: bijzondere film over een hoogbegaafd meisje – nu op DVD en BluRay [recensie] Ontroerend hoogbegaafd familiedrama

Alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) woont met zijn vrolijke, kleine nichtje Mary (McKenna Grace) in een voorstad van Tampa. Buurvrouw Roberta (Oscar®-winnares Octavia Spencer*), en Mary’s beste vriendin, helpt hun de dagelijkse sleur te doorbreken. Aan dit gelukkige bestaan dreigt een einde te komen als de oma van Mary de bijzondere gaven van haar kleinkind opmerkt en haar naar een school voor hoogbegaafde kinderen wil sturen. Omdat Frank bang is dat Mary hierdoor van haar gelukkige kinderjaren beroofd zal worden, barst er een vreselijke strijd los over de vraag wie het voogdijschap moet krijgen.

Octavia Spencer as “Roberta” and Mckenna Grace as “Mary” in the film GIFTED. Photo by Wilson Webb. © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation All Rights Reserved.

Ingewikkelde formules die de meest ervaren wetenschappers niet zomaar oplossen, lost de hoogbegaafde Mary zonder problemen op in de film GIFTED. In het ontroerende drama zien we hoe familie en vrienden om de jonge Mary heen worstelen met het nemen van een beslissing over wat voor het rekenwonder het beste is; een normale jeugd of het ontwikkelen van haar gave.

Het elfjarige acteertalent McKenna Grace (Designated Survivor, I, Tonya) steelt de show in de rol van de bijdehante, intelligente Mary, en de chemie tussen haar en oom Frank (Chris Evans) zorgt voor zowel grappige als emotionele momenten. Van de hand van regisseur Marc Webb (500 Days of Summer, Spider-Man) is GIFTED daarmee een film die liefhebbers van tranentrekkers niet mogen missen!

Gifted is vanaf 10 januari 2018 verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en vanaf 25 december 2017 beschikbaar via Digital HD

De BluRay Gifted bestel je hier >>>>

De DVD Gifted bestel je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …