Alvinnn!!! en de Chipmunks: Alvin’s wilde avonturen

alvin-chipmunks-dvd-recensie-trotse-moeders-1De nieuwe geanimeerde reeks, ALVINNN!!! en de Chipmunks, gemaakt door Janice Karman, zit boordevol muziek en plezier. De Chipmunks zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk, kibbelen af en toe, en geven concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans. Het zijn internationale popsterren!

Recensie:
Deze nieuwe geanimeerde reeks, ALVINNN! en de chipmunks is geweldig. Alvin, Simon en Theodore maken spannend e avonturen mee. Het zijn drie ‘kinderen’ die het vader Dave nogal eens lastig maken. Bijvoorbeeld wanneer Alvin verliefd wordt op zijn juf en er van alles fout gaat wanneer zijn vader Dave een afspraak heeft met de juf.

IMG_2040

Op deze dvd staan zeven afleveringen die ieder 11 minuten duren.
1 Pratende Teddy
2 Dol op de Directrice
3 A staat voor Aliens
4 Wat een Juweeltje
5 Enge Clowns
6 Brutale Berg
7 Dave Gek Maken

Onze kinderen hebben de dvd al vele malen gekeken en steeds wanneer er vriendjes mee naar huis komen is deze dvd erg in trek. De drie ‘kinderen’ maken spannende avonturen mee maar het wordt op een zeer humoristische wijze neergezet waardoor er veel gelachen wordt tijdens het kijken van de dvd.

IMG_2041

IMG_2037Zelf vind ik ALVINNN! en de chipmunks 1 verschillende leuke elementen hebben. Het zijn drie kinderen die voor verschillende problemen komen te staan. Maar samen weten ze het altijd tot een goed einde te brengen. Het zijn vrolijke personages en er is ook veel muziek aanwezig.

Wij zijn nog lang niet uitgekeken en zien al uit naar de volgende dvd!

Alvinnn!!! en de Chipmunks: Alvin’s wilde avonturen, deel 1
DVD, 77 minuten, Just 4 Kids
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …

Share
Share