Cortex Challenge Geo

Geo-versie van het snelle hersentestspel Cortex! Stel je hersens op de proef in dit leuke spel waarbij je je geografische kennis, geheugen en reactiesnelheid kunt testen! Ga de strijd aan met andere spelers in 8 uitdagende tests die een beroep doen op alle capaciteiten van de hersenen zoals: voelopdrachten, kennis over vlaggen en landen, gelijkenis zoeken, doolhoven en nog veel meer. De winnaar is degene die als eerste zijn of haar hersenpuzzel compleet weet te maken.

Recensie
Leuk spel, zeker omdat er echt ander soort kaarten zijn. Favoriet zijn de tast-kaarten: kaarten waarbij je moet voelen wat er op staat. En dat valt niet mee!

Cortex Challenge Geo
Spel, 2-6 personen, 6 jaar en ouder, Enigma
Bestel dit spel hier >>>>

 

About Jennifer

Trotse Moeder van extra bijzondere kinderen. In mijn gezin heb ik te maken met diverse vormen van autisme, (extreem) hoge IQ's, handicaps, en combinaties daarvan. Maar vooral geniet ik van mijn mooie, lieve en bijzondere kinderen!

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.