Mmm, lekker!

mmmWat is het favoriete hapje van de poes, het konijn en de beer? Dat valt door de uitsparing in de pagina’s  van de dieren precies in hun bekje. Kijk ze genieten van hun maaltje! Achterin staat al het eten nog eens afgebeeld. Wat vind jij lekker?

Recensie
Mmm, lekker! Is een prachtig kartonboekje voor de allerkleinsten. Op alle rechterpagina’s staat een dier afgebeeld, met een echte open mond (uitsparing). Op de linker pagina ernaast staat een afbeelding van eten, iets wat dat dier ernaast erg lekker vind. Sla je de pagina om, dan zie je dat de dieren het eten in hun mond hebben. Juist deze uitsparingen in de pagina’s zorgen ervoor dat dit boek zo bijzonder en leuk is. Kinderen zullen keer op keer de bladzijdes omslaan, om te zien wat de dieren eten. Dit boek leggen ze vast en zeker niet zomaar aan de kant.

P1350898De teksten zijn kort maar krachtig. Daarnaast zorgen de kleurrijke afbeeldingen voor een vrolijk geheel. Mmm, lekker! Is een boek wat niet alleen dreumessen en peuters leuk zullen vinden, maar ook kleuters zullen nog heel veel plezier aan dit boek beleven.

Mmm, lekker! – Yusuke Yonezu
Kartonboekje, hardcover, 18 pagina’s, De Vier Windstreken

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share