Sprookjesboom de film

Vanaf 22 februari is Sprookjesboom de film in de bioscoop te zien. In deze film komen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Klein Duimpje en Reus in het onbekende Winterland terecht. De poort naar het sprookjesbos terug  is verdwenen. Om weer terug te kunnen keren moeten ze 5 kristallen vinden. Het wordt een spannend avontuur, want Heks probeert er alles aan te doen om de sprookjesbosbewoners tegen te werken.

Onderweg komen de bewoners van het Sprookjesbos de Winterlandbewoners tegen; IJskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. En dan is natuurlijk de vraag of het de sprookjesbosbewoners gaat lukken om de 5 kristallen te vinden om zo terug te kunnen keren naar het Sprookjesbos.

De film is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en duurt 70 minuten.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share