Party & Co Junior

P1350949Een spel voor 4 tot 20 personen, waarbij je aan de hand van schetsen, gebaren,neuriën/imiteren, verboden woord en vraag & antwoord moet proberen om als eerste team bij de finish te komen.

Recensie
Toen mijn zoon uit school kwam en dit spel van Jumbo zag, wou hij dit direct spelen. Dus heeft hij twee vriendjes opgehaald die mee wouden doen. We deden dit spel met 2 teams; mijn zoon en een vriendje in één team en ik zelf in een team met dat andere vriendje.

De speluitleg was duidelijk. Dus we konden direct beginnen. Tijdens het spelen kwamen we er achter dat de leeftijdsgrens vanaf 8 jaar – vooral bij ‘Vraag & Antwoord – eigenlijk aan de lage kant is. We deden dit spel met 1 kind van bijna 8 jaar en 2 kinderen die ruim 8 jaar waren. Maar vragen zoals; Met wie trouwde prins Charles in 2005?, Leuk en aardig betekenen ongeveer hetzelfde. Het zijn dus …  en Wie was de eerste presentator van RTL Boulevard?  zijn nou niet echt bepaald vragen voor kinderen van 8 jaar. De overige opdrachten gingen op zich best goed. Erg leuk is het om te zien hoe kinderen bepaalde dieren of voorwerpen tekenen. Het is namelijk niet altijd even duidelijk wat ze nou precies getekend hebben.

Pret was er voor tien. De kinderen vonden het dan ook erg jammer toen bleek dat het etenstijd was. Ze waren inmiddels met hun derde spelletje bezig van Party & Co Junior, en baalden er behoorlijk van dat ze dit niet af konden maken. Er werd dan ook al direct een afspraak gemaakt voor de volgende dag, zodat ze dan verder konden spelen. De kinderen geven dit spel dan ook en vette 10.

P1350947Party & Co Junior is een heel leuk spel. Het enige nadeel is dat de meeste vragen bij ‘Vraag & Antwoord’ niet geschikt zijn voor kinderen van 8 jaar. Gelukkig zijn de meeste overige opdrachten wel geschikt voor kinderen van 8 jaar. Hierdoor is het spel toch nog erg leuk voor kinderen van 8 jaar. En mocht je jongere kinderen hebben die ook graag mee willen doen met hun oudere broer of zus,  laat ze dan dieren en voorwerpen tekenen op het bordje met krijtje wat bij het spel zit. Mijn dochter van 5 jaar had op deze manier het idee dat ze ook echt meespeelde. En ze vond het superleuk om de verschillende voorwerpen te tekenen.

Bestel Party & Co Junior hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share