Fien & Teun in Julianatoren

Hoe leuk: voor Trotsemoeders.nl mocht ik met mijn kersverse gezinnetje naar Julianatoren. Ook al heeft de kleinste van bijna 12 weken er nog niks aan, ze mag toch mee. (En ze lag de hele middag heerlijk te slapen in de bosrijke buitenlucht van Apeldoorn). De peuter van ruim 2,5 daarentegen kijkt er naar uit, nadat ik hem het reclamefilmpje van Julianatoren heb laten zien.

IMG_6592

We zijn één keer eerder in Julianatoren geweest en toen was het best druk. Op deze maandagmiddag is het echter bizar rustig zien we al bij aankomst op de parkeerplaats. En inderdaad; er zijn een paar schoolklassen, die er voor zorgen dat het er in ieder geval gezellig is. Rond half vier vertrekken die echter ook en wij kunnen echt bij elke attractie zo doorlopen. Dat is luxe!

Onze bijna 3-jarige vermaakt zich echt uitstekend in dit leuke kinderpark. In de helicopters….

IMG_6596

… in het reuzenrad met een fantastisch uitzicht…

IMG_6608

… en wel vier keer in de brandweerauto’s, waar je zelf de brand mag blussen met écht water…

IMG_6633

Daarna zijn we achter in het park een voorstelling van Fien & Teun gaan bekijken. Achter in het park staat namelijk een circustent en daar is elke keer een ander thema aan de beurt.

IMG_6617

Het verhaal van Fien en Teun is voor allerlei leeftijden goed te volgen. Onze peuter zit in elk geval geboeid te kijken en te luisteren. Fien en Teun maken appelmoes als verjaardagscadeau. Fien haalt nog wat ingrediënten voor bij de appels en in de tussentijd krijgt Teun trek. Hij neemt een hapje van de appel… oh oh! De kinderen leven mee en tussendoor dansen ze enthousiast op de vrolijke liedjes. De voorstelling duurt zo’n 25 minuten, ideaal voor vooral de kleine kids.

IMG_6615

En we sloten de dag in stijl af met Fien&Teun-patatjes, wat een feest! Erg leuk dat de Julianatoren het tijdelijke thema ook daarin doortrekt.

IMG_6636

Wat een fijne dag was het!

Wil je ook naar Fien en Teun in de Julianatoren? Ze zijn er nog tot en met 30 juni 2015 te zien. De show is inbegrepen bij de entreeprijs voor dit familiepretpark.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het …

Share
Share