Nasty accessoire bij feest-outfit….

Er zijn nog meer nare gewoontes ;-)
Er zijn nog meer nare gewoontes 😉

De stress van wat je nog moet regelen voor dat kerstdiner, oudjaarsfeestje of nieuwjaarsborrel. De verveling van die rustige werkdagen vlak voor de vakantie. De onzekerheid over je outfit. Dan gaat het eigenlijk vanzelf: je vingertoppen verdwijnen in je mond. Inmiddels ken je alle trucs om je vingers te verstoppen, want nagelbijten is nou niet bepaald iets om trots op te zijn. Die afgekloven nagels gaan trouwens ook niet zo best samen met je sparkly partydress.

Kleine troost: je bent niet de enige.

Uit Europees onderzoek blijkt dat 1 op de 4 nagelbijt. Onder jongeren tussen 21 en 25 is dat met 42% zelfs bijna het dubbele. Stoere chick of hippie meisje, rudeboy of hipster, carrièrevrouw of trendy Trotse Moeder of Trotse Vader – bijters komen in alle stijlen.

Wat ze gemeen hebben? Ze willen ervan af!
Dat geldt voor 62% van alle ondervraagden en voor maar liefst 81% van de jongeren. Als dat geen goed voornemen is…

Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij een voornemen blijft is er Raylex®. Deze combinatiemethode gebruikt twee hippe tools als anti-nagelbijt support. 7fcd0a83-6f36-4dad-81e7-2053a00bc28eMet de Raylex pen geef je de nagels een bittere grapefruitsmaak en de Raylex App helpt met positieve berichtjes, tips en weetjes. Zo wordt dit last Christmas dat jij met lelijke nagels de feestdagen viert.

Raylex
Raylex is uitsluitend verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek voor de verkoopadviesprijs van €18,95. de0b9c69-4a7f-49fc-93c8-56893107539dDe bijbehorende Raylex App is gratis te downloaden. Uit onderzoek blijkt dat 91% van de Raylex gebruikers al na zeven dagen is gestopt met nagelbijten! Om definitief van het nagelbijten af te komen wordt geadviseerd de behandeling minstens 18 dagen vol te houden.

Meer informatie vind je op www.raylex.com

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share