Nieuwe Trackstyle schoenen voor mijn jongste zoon

trackstyle-schoenen-copyright-trotse-moeders-2Omdat ze lekker zitten
Omdat ze er cool uitzien
Omdat ik er hard mee kan lopen
Omdat er blauw op zit en dat is mijn lievelingskleur
Omdat ze klittenband hebben
Omdat ik er goed mee kan voetballen
Omdat ik ze ook zonder sokken aan mag

Zomaar een paar antwoorden wanneer ik mijn jongste zoon vraag om te vertellen waarom hij zo blij is met zijn nieuwe Trackstyle schoenentrackstyle-schoenen-copyright-trotse-moeders-4Op zich is dat voldoende informatie om te weten waarom deze schoenen een goede beoordeling krijgen in deze recensie, maar als Trotse Moeder van onder andere deze 8-jarige zoon, vind ik andere criteria ook belangrijk.

Voor mij is van belang dat de schoenen kwalitatief goed zijn, dat de klittenband niet na een aantal weken minder goed sluit, dat de schoen ‘ademt’ en voldoende steun geeft en niet na intensief speelplezier uit elkaar begint te vallen. trackstyle-schoenen-copyright-trotse-moeders-3En dit paar Trackstyle schoenen scoort op al mijn criteria meer dan voldoende! En ze zijn nog mooi ook.

Op de foto’s die ik heb gemaakt, zijn de schoenen al een paar weken intensief gedragen. Er is mee gespeeld, mee in bomen geklommen, mee gevoetbald, kortom: de schoenen hebben een gewoon jongensschoenen-leven geleid. En zoals je kunt zien, kunnen ze dat leven prima aan!

Deze en andere Trackstyle jongensschoenen kun je in de betere schoenenzaken kopen. Om de collectie te bekijken, klik hier >>>>

trackstyle-schoenen-copyright-trotse-moeders-1

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share