Eekhoorn maakt supersprongen

Eekhoorn houdt van springen.
Hij springt omhoog, omlaag, opzij en zelfs in rondjes.
Echte supersprongen!

Recensie
Een stevig vierkant kartonboekje dat zich richt op de kleinste lezertjes. Toch blijkt al snel dat ook mijn dochter van vier nog smakelijk kan lachen om het boekje. De vreemde sprongen die de eekhoorn maakt zijn mooi getekend en het lijkt wel of er daadwerkelijk beweging in de prenten zit. Hierdoor zie je de sprongen echt voor je en dat maakt het boekje waarschijnlijk ook zo succesvol.

De dikke, stevige pagina’s zijn gemakkelijk om te slaan voor kleine kinderen, zijn voorzien van een glad (eenvoudig schoon te maken) laagje en het boekje kan tegen een stootje. Een absolute must voor boeken voor deze doelgroep natuurlijk.

Eekhoorn maakt supersprongen maakt deel uit van de serie “supervrienden” en bestaat uit meerdere kartonboekjes, een voorleesboek en zelfs een echt vriendenboekje. Voor meer informatie over deze supervrienden ga je naar hun eigen website. (www.supervrienden.nl)

Door de kleine prijsjes van de boeken zijn het ook ideale cadeautjes om weg te geven!

Eekhoorn maakt supersprongen – Fiona Rempt
Peuterboek, hardcover, 22 pagina’s, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …

Share
Share