Lichamen als kunstwerk

De keren dat ik mijn lichaam als kunstwerk heb gezien, was toen ik zwanger was. Zéker met de tweelingzwangerschap, met een tweeling die samen 7,5 kilo (!) woog. Maar ook zonder zwangerschap, kun je je lichaam tot een kunstwerk transformeren: door bodypainting!

 Friday2015_Bertrand-Orsal (2) Friday2015_Bertrand-Orsal (24)

European Bodypainting Festival
Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 vindt de eerste editie plaats van het European Bodypainting Festival bij Kasteel de Keukenhof in Lisse. De tuinen van Kasteel de Keukenhof in Lisse worden omgetoverd tot een magisch 2-daags festival boordevol optredens, modeshows, workshops en tentoonstellingen. De eerste editie van European Bodypainting Festival belooft een ware lust voor het oog te worden.

Syl-Verberk 639-Nicole_Willenstorfer

Wandelende en bewegende kunstwerken
Tientallen artiesten uit meer dan 20 landen toveren het menselijke lichaam om tot wandelende en bewegende kunstwerken en presenteren hun creaties op het podium tijdens spectaculaire shows. De artiesten strijden om de felbegeerde titel in één van de vijf Europese Bodypainting Kampioenschappen categorieën die worden gesponsord door Make Up For Ever.

806_Juergen-Schellemann WBF-Photo-Thomas_Petter-02

Interessant? Zet dan 13 / 14 augustus alvast in je agenda! Mooie locatie, bijzondere kunst!

619_Hermann-Herzog

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Verslag van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival: Je hebt een doel nodig om te scoren (Johan Cruijff)

Je hebt een doel nodig om te scoren (Johan Cruijff) Als hockeymoeder blijft het af …