Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die het meest bijgebleven is, is “Juf Ank”, een schitterende rol van Ilse Warringa. En zij gaat nu de film De Luizenmoeder regisseren. Voor haar de eerste keer als regisseuse, maar geen onlogische keuze aangezien zij (en haar rol) voor veel mensen bepalend was voor het succes van de serie.

Foto: Govert de Roos

“De voorpret is er al, op papier bestaat het al en in mijn hoofd draait de film al op volle toeren: ik kan me er dus enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op mekaar in te laten hakken!” – Ilse Warringa

Ik hoop dat dezelfde rollen / acteurs weer terugkomen en dat de heerlijk humor gecombineerd met herkenbare situaties weer gaat leiden tot een enorm succes! Of… dat de film verder gaat waar de serie stopte, zodat we weten hoe de diverse relaties zich ontwikkelen.

LUIZENMOEDER – DE FILM wordt geproduceerd door Nijenhuis & Co (De Beentjes van Sint-Hildegard) in coproductie met Bing Film & TV (De Luizenmoeder). De producent is Ingmar Menning. Creatief producent, en bedenker van De Luizenmoeder, is Jan-Albert de Weerd. Dutch FilmWorks brengt de speelfilm uit in de Nederlandse bioscopen.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share