Flair zoekt met spoed moeders voor artikel

Weekblad Flair is met spoed op zoek naar een moeder die al een zoon heeft en nu heel graag een dochter wil (of andersom) en erover nadenkt om een bepaald dieet te volgen of naar een genderkliniek te gaan. Daarnaast zijn zij op zoek naar een moeder die teleurgesteld is in het geslacht van haar kind en daar moeilijk mee om kan gaan.

De redactie van Flair is ervan bewust dat dit een zeer gevoelig onderwerp betreft. Zij willen daarom graag benadrukken dat het een integer artikel betreft waarin iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten en de nadruk vooral komt te liggen op de achterliggende gedachten. Waarom wil je zo graag een dochter? Waarom is dat gevoel alles overheersend? Veel vrouwen kampen met dit soort gevoelens, met jouw verhaal kun je andere moeders helpen. Anonimiteit gegarandeerd!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met nathalie.de.graaf@casema.nl.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Unieke kans voor ouders en kinderen (van 6 tot 10 jaar)

Uitgeverij MEIS & MAAS geeft boeken en magazines uit die kinderen echt graag willen lezen. Ze …