Mama Karina: verliefd [persoonlijke blog]

Ik heb drie prachtige kinderen. Een zoon die al bijna 11 is, en een tweeling van 8 jaar. Bij mijn oudste was ik “gewoon” zwanger. Nou ja…. gewoon…. ik heb een half jaar min of meer plat gelegen, maar verder ging alles voorspoedig.

De bevallig was heftig, veel ingrijpender dan ik had ingeschat na mijn positieve zwangerschapsgymnastiek bij Carita Salomé. Maar het resultaat mocht er zijn, een prachtige zoon van 3830 gram waar ik direct verliefd op werd en waardoor ik maandenlang op een gigantische roze wolk heb gezeten en heb genoten en genoten.

Nog heel vaak vertel ik hem hoe bijzonder hij is. Als mens, maar ook voor mij, omdat hij mij moeder heeft gemaakt. En moeder-zijn is voor mij het mooiste wat ik in mijn leven heb meegemaakt.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …