Sassy wonderwiel

De babyproducten van Sassy zijn ontworpen om te helpen bouwen aan een sterke basis van de baby. Ze stimuleren de zintuigen van de baby op een veilige manier. Voordat het speelgoedmerk iets nieuws op de markt brengt, gaan er jaren aan onderzoek aan vooraf, zodat ouder en kind met een gerust gevoel kunnen vertrouwen op de producten van Sassy. Het Sassy Wonderwiel leert het concept “oorzaak en gevolg”.  De vallende pareltjes grijpen je baby’s aandacht. Ideaal voor in een hoge kinderstoel. Met handige zuignap om te bevestigen. Vanaf 6 maanden.

Recensie
Wat een vrolijk en kleurrijk speeltje, dit wonderwiel van Sassy. Niet alleen baby Roos, maar ook haar oudere zusje Saar van bijna 2 jaar is er helemaal weg van. Het wiel staat op een zuignap met meerdere kleuren en ringen. De buitenkant van het wiel is voorzien van ribbels en in het wiel zitten ook weer drie draaibare elementen, elk met een ander reliëf op de achterzijde. Er is dus heel veel te ontdekken, te friemelen en te voelen. Bovendien kan het wiel ook om zijn as draaien. Tenminste als de zuignap goed op de tafel is vastgezogen. Helaas blijkt dat laatste erg lastig zijn, maar dat is dan ook het enige minpuntje aan dit vrolijke speeltje (of mijn dochter is gewoon iets wat hardhandig ;-)).

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Sassy Rock & Roll Stapelaar

De Rock & Roll Stapelaar van Sassy is mooi speelgoed om te zien. Het maakt …

Share
Share