Filmtip: BIG MIRACLE

Zin in een avondje uit met je vriendinnen of met je partner? Dan hebben we voor maart een leuke film tip: Big Miracle. Deze film met onder andere Drew Barrymore en John Krasinski draait vanaf 1 maart in de bioscoop en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een verhaal met hoop, doorzettingsvermogen en een klein wonder.

Het verhaal:
Wanneer een groep grijze walvissen vast komt te zitten in het snel groeiende ijs vlakbij de kust van Alaska, zetten journalist Adam en Greenpeace vrijwilliger Rachel alles op alles om de walvissen te redden.

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …

Share
Share