Nieuwe Mega Mindy 3-DVD-box Mega Mindy Toppers[recensie]

mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-1Er is weer een nieuwe DVD-box uit van de superheld Mega Mindy. Deze DVD-box bevat 3 DVD’s: De dolfijnendiefstal, Reis in de tijd en De bom-piano.

Recensie
Mijn jongste twee kinderen zijn inmiddels “al” 9 jaar, maar gelukkig weerhoudt dat hen niet om nog steeds dol te zijn op de avonturen van Mega Mindy. Erg fijn, want dan kan ik gezellig meekijken. Ook ik ben de vele DVD’s met films en shows nog lang niet beu. Een van onze favorieten is de film “Reis in de tijd”. Deze hebben we niet in de bioscoop gezien, maar wel talloze malen op DVD.

In deze box zit ook een DVD met deze speelfilm waarin Mega Mindy terug in de tijd moet reizen om brandstof voor “Bliep” te halen. Prachtig gedaan: door opnames in het Archeon wordt de middeleeuwse sfeer goed weergegeven en de bekende personages uit het heden, hebben er een alter ego. Nu we deze DVD “dubbel” hebben, kan dochterlief deze eindelijk op haar kamer laten liggen en daar ook afspelen met haar vriendinnen!

mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Mega Mindy – Reis in de tijd
Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft, uitgeput is, moeten de Fonkels wel heel ver reizen om nieuwe brandstof op te halen. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo’n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet haar voorouders snel vinden en Blieptoniet te pakken krijgen want in hun dorp in de tegenwoordige tijd neemt een motorbende onder leiding van Helga stilaan de macht over.

Mega Mindy – De dolfijnendiefstal
Wanneer Mieke na afloop van een dolfinariumshow op weg is naar de jaarlijkse fitheidstest van de politie, sluipen er twee ongewenste gasten het dolfinarium binnen om de dolfijnen te stelen. Mieke weet dit te voorkomen, maar komt hierdoor wel te laat voor de fitheidstest. Ze wordt door de commissaris op staande voet ontslagen en de dieven wagen nog een poging. Alleen Mega Mindy kan de dolfijnen en Miekes baan nog redden…

mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-9 mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-12

Er zijn in totaal 3 DVD’s in deze box. De dolfijnendiefstal hadden we al een keer op televisie gezien. Het is een langere Mega Mindy aflevering, een soort mini-film. Nu we deze op DVD hebben, is hij al meerdere malen afgespeeld, want dolfijnen zijn natuurlijk prachtige dieren en de boeven in deze aflevering zijn wel erg grappig! Behalve deze korte film, staan er nog meer afleveringen op de DVD, wat ons erg verraste. Wat een boel kijkplezier!

Mega Mindy – De bom-piano
Wanneer de wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip in het dorp is voor een concert beslissen twee slechteriken haar te gijzelen en een bom te plaatsen in haar piano. Ze eisen een smak losgeld. Migrain denkt de situatie te kunnen redden, maar dan wordt ook hij gevat. Mega Mindy tijd!

mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-14 mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-13

De derde DVD bevat een aflevering die we nog nooit gezien hadden: de bom-piano. Boeven plaatsen een bom in een piano. Wanneer ze deze activeren, moet je piano blijven spelen, anders gaat de bom af….. oei oei! Gelukkig is er Mega Mindy!

Ook op deze DVD staan nog veel meer afleveringen. Echt een feest, deze box. Heerlijk om even tussendoor te kijken, of om samen op een vroege zaterdagochtend lekker lang van te genieten!

De Mega Mindy Toppers DVD-box bestel je hier >>>>

mega-mindy-toppers-dvd-box-recensie-copyright-trotse-moeders-7

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Een nieuwe Toby voor de nieuwe Mega Mindy

De rol van Mieke Fonkel / Mega Mindy is 15 jaar lang vertolkt door de …