‘Disney on Ice’ dit jaar ook met de prinsessen uit Frozen

Disney On Ice campagnebeeldDisney on Ice, de spectaculaire show waarbij bekende Disney figuren op het ijs zingen, dansen en avonturen beleven is sinds een aantal jaren ook in Nederland te zien. Dit jaar met “Disney On Ice presents Magical Ice Festival” waarbij voor het eerst ook de prinsessen Anna en Elsa uit de film Frozen te zien zullen zijn.

Niet geheel onlogisch dat deze Academy Award ® winnende  film in de nieuwste show is opgenomen: de film speelt zich voor het grootste gedeelte in een bevroren wereld af. Ook Olaf, Kristoff en Sven zullen van de partij zijn en nemen het publiek mee in een grappig en spannend avontuur op de Noorderberg.

Maar ook andere prinsessen helpen de magie van de show over te brengen op de kinderen (en de volwassenen). Belle, Ariël en Rapunzel geven acte de presence en het belooft ook dit jaar weer een geweldige beleving te worden voor jong en oud.

“Disney On Ice presents Magical Ice Festival” is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Voor een indruk van Disney on Ice is hier een kort filmpje van een eerdere editie:

© Disney

Dit jaar kun je gratis naar deze wervelende show via Trotse Moeders of via Trotse Vaders. Houd de Facebook pagina van Trotse Moeders goed in de gaten voor onze winactie!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share