Mijn eerste woordenboek op rijm

Een uniek eerste woordenboek op rijm voor alle kindjes die gaan leren praten!

Dit is een poesje en dat is een muis,
dit is een auto en dan is een huis

Dit is een tijger en dan is een beer,
dit is een appel en dat is een peer

Recensie
Mijn eerste woordenboek op rijm
is een niet alleen een schitterend boek, maar ook nog eens erg leerzaam. Kleine kinderen zullen al snel de woordjes leren begrijpen, met behulp van dit boek. Omdat de woorden op rijm zijn geschreven, zullen deze woorden sneller blijven hangen bij de kleintjes. Daarnaast is de vormgeving erg mooi. Naast elke zin, staat aan de linker- en rechterkant een plaatje. Overzichtelijk en mooi weergegeven.

Mijn dochter van 2 jaar vindt Mijn eerste woordenboek op rijm een erg leuk boek. Ze wijst alle plaatjes aan en benoemt de plaatjes die ze ziet. Heerlijk vind ze het om dit boek zelf te bekijken. Dan zit ze op de bank, met het boek op haar schoot, alle plaatjes te bekijken. Bij sommige plaatjes heeft ze dan hele verhalen te vertellen.

Mijn eerste woordenboek op rijm is een prachtig en leerzaam boek voor jonge kinderen.

Mijn eerste woordenboek op rijm – Marianne Busser & Ron Schröder
Peuterboek, hardcover, 26 pagina’s, The House of Books

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer;
Mijn eerste Van Dale Voorleeswoordenboek
Moemins Woordenboekje
Woordenboek Android App

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share