Finger Farm Tattoos

Voor €3,95 zijn ze te verkrijgen. Tijdelijke tatoeages voor op je vingers, genoemd Finger Farm Tattoos. Je kent ze wel, van die plakplaatjes. Er zijn verschillende thema’s. Deze zijn van boerderijdieren en staan volgens de fabrikant garant voor uren speelplezier. Dat is het testen waard natuurlijk!

Recensie
Ik denk dat dit product bedacht is in navolging op van die bekende vingerpoppetjes. Dat is in ieder geval het eerste beeld dat ze bij mij oproepen nadat ik het pakketje voor het eerst in handen heb. Oké, of het beeld van pleisters. Mijn oudste dochter van 3 jaar oud is namelijk gek op pleisters en zodra ze het platte pakje ziet, zegt ze dan ook heel hard dat ze zo’n pijn aan haar vinger heeft en echt bloed ziet! Even schrik ik, totdat ik zelf haar associatie van de tatoeages begrijp. Lachend leg ik haar uit dat het een soort vingerpoppetjes zijn en enthousiast laat ze zich de door haar zelf uitgekozen hond aanmeten.

Het werkt als een plakplaatje. Je legt het plaatje ondersteboven op je vinger en vervolgens maak je het nat. De bovenkant haal je er dan voorzichtig vanaf en dan zou het plaatje netjes op je vinger moeten zitten. Helaas blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan… Op de achterkant van de verpakking staat dat de plaatjes geschikt zijn voor alle maten vingers, maar niet onder de drie jaar. Mijn dochter is dan niet een van de grootste, maar is inmiddels toch al 3 jaar en 5 maanden oud. Wat een geklungel om dat grote plaatje netjes en recht op dat kleine vingertje te krijgen! Ze houdt haar vinger natuurlijk ook amper lang genoeg stil om hem erop te plakken.

Zowel bij mijn dochter als bij mezelf is het opplakken van de Finger Farm Tattoos nog niet zo eenvoudig. Op een volwassen vinger is het wel makkelijker, maar zo mooi als op het plaatje staat, zijn ze zeker niet. Mijn driejarige kleine meid is in tranen: “Mijn hondje is helemaal niet mooi en helemaal kapot! Haal eraf mama, alsjeblieft!” Aan daadwerkelijk spelen met de vingerpoppetjes komen we niet eens toe. Wanneer het varkentje bij poging twee ook alles behalve netjes op haar vingertje terecht komt, is het gedaan met de pret. Bij poging drie trekt ze boos haar hand weg: “Die wil ik niet meer op mijn vinger mama, die gaan alleen maar kapot!”. Ondanks dat ze bij mij er nog wel leuk op zitten, wil ze er niets meer van weten.

Heel jammer, want het idee is zeker leuk. Zeker voor dit bedrag is het een erg geinig cadeautje. Helaas was de uitvoering bij ons dus iets minder. Ik zou ze dan zeker niet meer op de vingers van jonge kinderen doen. Bij volwassenen om zo zelf een “voorstelling” te geven aan je kind of het door kinderen vanaf 8 jaar zelf te laten doen. Die hebben meer geduld en begrijpen beter dat het plaatje niet altijd even goed eruit komt te zien.

Bestel hier je Finger Tattos bij Meetje>>

 

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

Style me up – Tattoo Glitter

Met Style Me Up – Tattoo Glitter maak je snel en eenvoudig leuke tattoos van …