de meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

Meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

de meest gestelde vragen over zwangerschap en bevallingZwangerschap, bevalling en de eerste tijd met je nieuwe baby: het zijn bij uitstek de periodes in het leven waarin iedere ouder vragen heeft. Zoek die vragen meteen op en vindt het antwoord. Wat je voelt en ervaart is meestal volkomen normaal. De korte en duidelijke antwoorden, deskundig advies en tips in dit opzoekboek geven daarom snel herkenning en rust. Dat scheelt onnodig veel gepieker!

Beatrijs Smulders heeft gedurende haar loopbaan als verloskundige een schat aan ervaring opgedaan en heeft ontelbare aanstaande en jonge ouders persoonlijk antwoorden gegeven op al hun vragen. Collega verloskundigen en gynecologen bleken vaak dezelfde vragen te krijgen en daarmee was de basis voor dit boek gelegd. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling is de perfecte aanvulling op het trio Veilig Zwanger, Veilig bevallen en Veilig door de kraamtijd. Gebaseerd op de nieuwste inzichten vormen ze een onuitputtelijke, betrouwbareen onschatbare bron van informatie voor aasnstaande moeders en jonge ouders.

Recensie
Een complete gids over alles wat de zwangerschap, bevalling en kraamtijd aangaat. Dat het boek zéér compleet is, blijkt wel als je het boek opent. Voorin het boek staat een index, ingedeeld in drie delen (voorbereidingen, zwangerschap & bevalling en kraamtijd). Alle vragen die in het boek behandeld worden, staan in deze index vermeld. Daardoor kun je snel en eenvoudig de vraag vinden, die je zoekt.

In het eerste gedeelte, de voorbereidingen vind je vragen zoals; Hoe vergroot je je kansen om zwanger te worden?, Zwanger worden via een omweg, wat betekend dat?, Wat gebeurd er tijdens de eisprong? en nog vele andere vragen. Bij zwangerschap vind je vind anwoord op vragen zoals; Wat is prenataal onderzoek?, Zwanger en zonnen, een gezonde combinatie? Hoort bekkenpijn bij zwanger zijn? En dan uiteindelijk bij bevalling en kraamtijd, vragen zoals; Hoe vang je de weeën op?, Is een baarkruk aan te raden? Hoe lang duurt de uitdrijving? Ik heb een blubberbuik, wordt die ooit weer strak? In totaal worden er 312 vragen beantwoord in dit boek, dus de kans is erg groot dat jouw vragen ook in dit boek worden behandeld.

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling is niet alleen handig en leuk voor als je voor de eerste keer zwanger bent, maar ook handig als je al eens eerder zwanger bent geweest. Uit eigen ervaring weet ik dat je met een tweede of derde zwangerschap, voor totaal andere dingen kunt komen te staan. En dan is dit boek een uitkomst. Je wilt immers niet bij alles gelijk de verloskundige bellen. Dus dan is het ideaal als je een boek in huis hebt, die vrijwel alle voor de hand liggende vragen behandeld.

Juist de korte en duidelijke antwoorden zorgen ervoor dat je dit boek er snel even bijpakt, als je iets wilt weten. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling is een boek die eigenlijk alle zwangere vrouwen in huis moeten hebben. Het kan daadwerkelijk voor rust zorgen, als je een “dringende” vraag, direct kunt opzoeken. Zodat je niet hoeft te wachten totdat je de verloskundige kan bellen.

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling – Beatrijs Smulders
Zwangerschapsboek, paperback, 158 pagina’s, Kosmos

Lees ook:
Oei ik groei – feiten en fabels
Ik ben … weken zwanger, alle weken op een rij
Ouderschap vanuit je hart

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Mag je taart op een hond gooien?

Vragen stellen zonder antwoord te geven. Dat is het idee achter het kinderboek dat de …