De Piraten! Alle Buitenbeentjes Aan Dek

Al vanaf 25 april draait De Piraten! Alle Buitenbeentjes Aan Dek in de bioscoop. Deze film is een Aardman productie. Oftewel: van dezelfde makers als het succesvolle Chicken Run en Wallace & Gromit. Mocht je het gemist hebben: een film waar je absoluut naartoe moet, ook met je dochters!

Het verhaal
In De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek is de chaotische en bebaarde piraten kapitein overheerser van de zee. Samen met zijn klunzige piraten crew moet hij zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs ‘Piraat van het jaar’ te winnen. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Bloed Eiland tot de mistige straten van het Victoriaanse Londen. Onderweg vechten ze tegen een duivelse koningin en gaan in zee met een jonge, verstrooide wetenschapper, maar verliezen één ding waar de piraat het liefst van houdt nooit uit het oog: avontuur!

Kijk voor meer informatie en leuke games ook eens op de geweldige website van deze film>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …