Nijlpaarden, Grizzy en Lemmings op Boomerang

happos_keyart-medNu het buiten wat kouder en sneller donker wordt, is het extra fijn om binnen lekker TV te kijken. TV-zender Boomerang zendt twee nieuwe komische TV-series uit waar kids (en waarschijnlijk jijzelf ook) hartelijk om zullen moeten lachen.

Vanaf deze week is dagelijks om 17.45 uur The Happos Family te zien. Een tekenfilmserie over een familie nijlpaarden die in een safaripark woont. ’s Ochtends is het park geopend voor bezoekers en de nijlpaarden slapen dan wat of luieren in de modder of het water, terwijl de bezoekers langsrijden en foto’s van hen maken.

happyhippos_s1_ep2_9-med

Maar zodra de laatste bezoekers het safaripark verlaten, worden de nijlpaarden actief en belanden ze in de meest komische situaties. In korte afleveringen zie je onder meer hoe de Happo’s dansen, yoga oefeningen doen of hun hangmat zo proberen op te hangen dat de mat niet onder hun gewicht bezwijkt!

happo_group10-med

grizzy-and-the-lemmings_key_image_rvb_vertical_logo_en-medDaarnaast is vanaf 7 november dagelijks om 17.15 uur Grizzy & The Lemmings te zien. Grizzy is een grote, sterke en slimme beer. Geen enkel dier durft Grizzy in de weg te zitten. Tenminste… geen enkel ander dier behalve de meest onschuldige, maar gekke knaagdierenfamilie die er bestaat: de Lemmings. Grizzy en de Lemmings zijn allebei van mening dat de boswachterswoning in het natuurreservaat waar zij wonen, hun domein is. Vredelievend samenwonen is geen optie, dus proberen ze in de strijd om de privileges elkaars leven zuur te maken en de meest ondeugende streken uit te halen.

The Happos Family, elke doordeweekse dag om 17.45 uur
Grizzy & The Lemmings, vanaf 7 november dagelijks om 17.15 uur
Beiden op Boomerang!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …