Leuk experiment met identieke tweelingen [video]

Als tweelingmoeder vind ik het altijd extra leuk om informatie over tweelingen te zien en te lezen. Ik kwam deze video tegen waarbij identieke tweelingen meededen aan een experiment: de een krijgt kauwgom, de ander niet. Het resultaat is meer dan opmerkelijk, kijk zelf maar:

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Mathieu Pater promoveert op onderzoek naar muziektherapie voor jongeren en kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis

Met het verdedigen van zijn proefschrift “Music therapy for children with Autism Spectrum Disorder: development …