FUNNY FACE collectie van Samsonite

Met de Funny Face collectie is reizen is nog nooit zo leuk geweest. Plezier en karakter komen namelijk samen in de nieuwe Sammies by Samsonite’s Funny Face collectie. De collectie, bestaande uit koffertjes en schooltassen, laten de harten van de allerkleinste kinderen sneller kloppen en maakt naar school gaan en reizen wel heel erg leuk.

Funny Face van Sammies van Samsonite
Schattige dierenvriendjes
De collectie bestaat uit vier verschillende schattige dierenvriendjes. Het lieve lieveheersbeestje, de snoezige krokodil, de bezige bij en de vrolijke panda. Als aanvulling op deze collectie biedt Sammies by Samsonite accessoires zoals portemonneetjes, pennenetuitjes en parapluutjes. De koffertjes en tasjes zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik maar zeker ook voor op vakantie. De collectie biedt maximaal comfort, is licht en heeft verstelbare schouderbandjes. Bovendien zijn de ergonomische ritsschuivers, waar een hangslot aan te bevestigen is, door het kleine formaat ideaal voor kinderhandjes.

Recensie
De panda trolley viel hier gelijk in de smaak. Mijn drie kinderen stoven gelijk op de panda af en vochten om wie hier als eerste mee mocht spelen. Knuffels werden gelijk ingepakt en weg waren de kinderen. Ze gingen op reis! De ene keer naar de bank en het andere moment reisde de kinderen af naar hun slaapkamers. Panda ging natuurlijk overal mee met waardevolle inhoud vol knuffels, boekjes, kleren en hun tandenborstel.

Toen ik zelf ook eindelijk eens de pandabeer trolley van dichtbij mocht bekijken, zag ik gelijk dat de trolley van goede kwaliteit is. Na ruim een week intensief spelen, ziet deze Funny Face panda er als nieuw uit. De ritsen gaan soepel open en dicht en de hendel van de trolley schuift goed. Handig is dat als de hendel van de trolley helemaal in zit en netjes opgeruimd is achter een afwerkvlak, je ook nog de tas kan rollen via het grote hendel aan de bovenkant. De koffer is dus ook makkelijk te gebruiken voor wat kleinere kinderen.

De trolley is geheel van stof waardoor hij lekker zacht is voor de kinderen en wat meegeeft als je hem flink vol stopt. De trolley heeft één groot vak met aan de binnenkant nog een groot zijvlak. De trolley is groot genoeg om flink wat kleding, knuffels, boekjes en schoenen mee te nemen. Voor kinderen voldoende voor een hele vakantie. Wij nemen hem in ieder geval zeker mee!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een gepaste travelbag voor iedere reis

Een travelbag is voor iedere globetrotter en wereldverkenner een onmisbaar item. Het is wel belangrijk …

Share
Share