Filly Butterfly familie

filly 4Mijn dochter van 8 was blij verrast toen er een setje Filly paardjes uit de doos met recensieboeken van Trotse Moeders kwam. Enerzijds voelt ze zich wat te groot en te wijs voor dit soort speelgoed, aan de andere kant is het ook gewoon een klein meisje van 8 dat houdt van dit soort dingen.

filly butterlfy 1Ze kreeg een basisset en een los zakje. In de basisset zat 1 groot paard en 3 kleine paardjes. De paardjes zijn gemaakt van grappig materiaal, dat zacht aanvoelt. De Filly Butterflies zijn vlinderpaardjes en hebben dus vleugeltjes. Er zijn 25 verschillende Filly Butterflies.

filly butterfly 2De Filly Butterflies wonen in Papillia, een tuin in een magisch bos. Er zijn verschillende families Filly Butterflies met ieder een eigen karakter: de Hartenfamilie, de Zonnenfamilie en de Waterfamilie.

Er is een leuke website over de Filly Butterflies, waar je verhalen over de Filly Butterflies kunt vinden en bijvoorbeeld spelletje. Er zijn ook nog twee gratis apps verkrijgbaar in zowel de Appstore als via Google Play.

filly 5Bij de basisverpakking met de vlinderpaardjes zit, uiteraard zou ik bijna zeggen, uitgebreid foldermateriaal waarmee je dochter meer achtergrond over de paardjes kan achterhalen. Ook zit er van elk paardje een kaartje bij met de naam en meer informatie over het betreffende beestje. Het is alleen jammer dat dat in het Duits is, kinderen in de doelgroepleeftijd kunnen hier niets mee. filly 2En door de kleine lettertjes zijn die kaartjes al helemaal niet toegankelijk voor beginnende lezertjes.

Er zijn ook kleine zakjes met 1 paardje. Hiervan heeft mijn dochter er ook een gekregen. In haar geval zat er nog een groot paard in, een vlinderpaard uiteraard. Er zijn nog veel meer producten van Filly Butterflies verkrijgbaar, zodat je dochter een heel dorp met vlinderpaardjes kan samenstellen en verzorgen.

filly 6 Veel speelplezier dus voor meisjes die van dit soort speelgoed houden!

Filly Butterfly
Speelgoed, vanaf 3 jaar, Universal Trends, Dracco
Bestel speelgoed van Filly Butterfly hier >>>>

filly 1

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Het puberende meisjesbrein ontrafeld [recensie]

In ‘Het puberende meisjesbrein ontrafeld‘ geeft Lisa Damour tips voor het opvoeden van je puberende tiener. …