Moxie Girlz Magic Hair Color Studio pop [recensie]

Screenshot 2015-01-05 at 22.01.26Kom langs in de Magic Hair Salon van Moxie Girlz! Je kunt het haar kleuren, met glitter versieren en nieuwe kapsels aanmeten! Met de Moxie Girlz Magic Hair speelset raak je nooit uitgespeeld. Wij kregen de pop “Avery” ter recensie.

Recensie
moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-5Een pop waarvan je de haren kunt kammen, kleuren en versieren….. MGA Entertainment heeft het helemaal begrepen: de meeste meisjes vinden dit soort speelgoed helemaal geweldig!

Zo ook mijn dochter van 8 jaar. Nadat we de spulletjes uit de verpakking wisten te krijgen (wat een klus weer, zelfs met gebruik van een schaar….) ging ze meteen haren-kammen. Dat ging erg goed (zeker vergeleken met de poppen die ik vroeger had). En toen was het tijd voor een kleurtje!

moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-6 moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-7

Er zitten twee kleuren bij, rood en blauw. Door dochterlief uiteraard ‘roze‘ en blauw genoemd. We hadden eerst niet door dat er nog een speciale houder is waar je de kleuren in kunt doen, dus zaten we wat te hannesen, maar ook toen kleurde een deel van het haar mooi op.

moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-9

Met de daarvoor bestemde houder ging het nog veel beter en toen was mijn dochter zelf ook aan de beurt. Ook haar haren kregen een kleurtje (althans een paar strengen haar). Vervolgens werden er de groene glitters nog overheen gedaan en was ze zeer tevreden over het resultaat, zowel bij haarzelf als bij de Moxie Girlz pop.

moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-1 moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-2

Er zitten ook nog twee strengetjes andere kleuren haar bij, maar die zijn zo opgevouwen dat ze eerst nog een beetje in vorm moeten komen. Wanneer ze er mooier uitzien, kunnen ze zowel bij de pop als bij haar eigen haar worden vastgemaakt voor nog een ander kleurtje erbij.

moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-4 moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-3

Ik moet zeggen dat het wel extra leuk is, zo’n haar-kleur-setje. De pop zelf is ook al mooi, en daar kan ze prima mee spelen, maar het kunnen kammen en kleuren van het haar (en haar eigen haar) voegt uiteraard veel toe aan het speelplezier.

moxie-girlz-pop-haren-kleuren-copyright-trotse-moeders-8

Volgens de fabrikant is deze pop geschikt voor kinderen van 3 – 16 jaar, maar ik zou het eerder aan een kindje vanaf een jaar of 6 geven. Mijn dochter van 8 kan er ook zonder hulp mee spelen, voor veel jongere kinderen is het aan te raden te helpen wanneer ze met het haar-kleuren aan de slag gaan!

Moxie Girlz Magic Hair Color Studio pop Avery
Bekijk op bol.comFashion pop, Moxie Girlz, MGA Entertainment
Bestel deze pop Avery hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …