Het 17-dagendieet werkboek

Binnen een maand tijd zijn er in de Verenigde Staten al een half miljoen van deze boeken verkocht en nu begint dit geweldige boek ook zijn intrede te maken in Nederland. Maar liefst 30.000 mensen hebben het boek namelijk al in huis gehaald. Het 17-dagendieet staat dan ook vanaf januari al onafgebroken in de lijst van Bestsellers. En dat is niet alles, het 17-dagendieet heeft nu namelijk ook een handig werkboek!

Het 17-dagendieet is niet voor niets zo een grote hit over de hele wereld, met dit dieet vliegen de kilo’s eraf, barst je van de energie en blijf je toch lekker en afwisselendeten. Dit is ook niet zo een dieet waarbij je afvalt, en als je uiteindelijk klaar bent met het dieet, de kilo’s er net zo hard weer bij vliegen als dat ze eraf gingen. Met dit dieet stel je namelijk na de eerste cyclus weer opnieuw je stofwisseling in, je ontwikkeld nieuwe eetgewoontes en je rond het dieet af met je favoriete eten. Zo blijf je ook na het dieet, op je streefgewicht.

Met dit boek ben je al een heel eind op weg, maar het werkboek is een geweldige aanvulling hiervoor. Hierin vind je namelijk nog meer recepten, tips, tabellen, lijstjes en ruimte om je eigen ervaringen in te vullen. Het werkboek is iets breder en bevat goed beschrijfbaar papier.

Het 17-dagendieet wordt aangeraden door niemand minder dan Dr. Phil. En niet alleen hij is enthousiast over dit boek. Ook bekende bloggers en twitteraars zijn razend enthousiast over het boek en werkboek. Ook heeft moeder, twitteraar van het jaar 2010 en oprichtster van TrotseMoeders.nl Mira Ahles dit dieet gevolgd. Ook was zij wekelijks te zien in de docureality-serie Connected. Mira is in één maand tijd maar liefst 10 kilo afgevallen!

Bestel het 17-dagendieet boek hier via Bol.com>>
Bestel het 17-dagendieet werkboek hier via Bol.com>>

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Babe, you got this het werkboek, van Rosa Dammers & Emilie Sobels, uitgebracht door Spectrum

Babe, you got this – het werkboek

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt …

Share
Share