Een tweepersoons dekbed verschonen in anderhalve minuut [video]

Screenshot 2015-07-16 at 19.57.00Bedden verschonen… tja, het hoort erbij. Kleine bedjes gaan nog prima, een eenpersoonsbed wordt al wat lastiger, zeker wanneer het een hoogslaper is, maar een nieuwe overtrek over een tweepersoons-dekbed heen proberen te krijgen is altijd een uitdaging.

In onderstaande video zie je een hele makkelijke manier om een tweepersoons dekbed netjes in de hoes te krijgen. Je hebt er wel een paar extra handjes voor nodig, maar dan ben je ook snel klaar met het verschonen van je bed!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share