Boob Fast Food voedingsBH

voedingsbhEen goede BH kopen, vind ik elke keer weer lastig. Maar een goede voedingsBH vinden, dat is pas echt een uitdaging. Waar de één niet fijn zit, is de ander gewoon niet mooi. En laat zo’n voedingsbh nou net de BH zijn die regelmatig gezien gaat worden. Dan is het best leuk als dat er ook mooi uit ziet.

Wat een verademing was het voor mij toen ik de Boob voedingsbh probeerde. Hij zit perfect, is goed ondersteunend en is niet zichtbaar onder je kleding. De stretchstof is van goede kwaliteit en dat voel je. Bandjes en sluitingen knellen niet, de bh wordt geleverd met extra haakjes om op je rug extra ruimte te creëren

Doordat de bh zo comfortabel zit en geen vervelende naden of beugels heeft, is de bh ook geschikt om ’s nachts te dragen, wat handig is als je zoogcompressen gebruikt.

Naast comfortabel vind ik de Boob bh ook  mooi. Simpel, maar stijlvol. Met witte stipjes, een klein rood strikje en een randje kant als mooie details. Ik merk dat ik me prettiger voel tijdens het voeden met deze bh met vrouwelijke uitstraling.

Screenshot 2013-12-07 at 20.32.46Mijn dochter van twee, riep heel verrast: die nieuw! Mooi! Toen ik de Boob voor het eerst droeg bij het voeden van haar zusje. Ik deel die mening..Deze BH is zijn prijs meer dan waard.

 

Share

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'
Share
Share