Mijn eerste kijkboekje Dieren

Mijn eerste kijkboekje is verschenen in vier titels: dieren, kleuren, voertuigen en woorden. In deze reeks leren kinderen spelenderwijs nieuwe woorden.

Recensie
Mijn eerste kijkboekje Dieren
is niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel erg leuk. In het boekje staan prachtige foto’s van dieren. Foto’s van huisdieren, maar ook van wilde dieren. Zo leert je kind niet alleen wat een poes en een hond is. Maar ook dieren zoals beer, vos, en een pandabeer. Erg leuk is dat de dieren per soort gesorteerd staan. Zo heb je o.a. een pagina met huisdieren, wilde dieren, bosdieren en boerderijdieren. De pagina’s zijn gemaakt van dik en stevig karton, dus zeer geschikt voor kleine kinderhandjes.

Mijn dochter van 2 jaar wou het boekje gelijk mee naar bed nemen. Dit boekje moesten we dus samen bekijken voor het slapen gaan. De foto’s van dieren vind ze erg leuk om te bekijken en te benoemen. Extra leuk is dat ze ook nog de dierengeluiden nadoet, bij de dieren waarvan ze het geluid kent. De kracht van Mijn eerste kijkboekje Dieren, is dat er geen illustraties in staan, maar prachtige foto’s. Dit maakt het boekje extra leuk om te bekijken.

Mijn eerste kijkboekje Dieren – Roger Priddy
Prentenboek, Kartonboekje, 20 pagina’s, Van Goor Uitgeverij

Lees meer:
Frans leren vanaf 4 jaar
IJsberen en andere draaikonten in de dierentuin
Dikkie Dik Bengelboekje

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share