Persoonlijk Efteling Sprookjesboek

De Efteling heeft een origineel persoonlijk sprookjesboek bedacht. Door online een aantal vragen te beantwoorden, krijg je je eigen Efteling sprookje. Het leuke aan dit persoonlijk sprookjesboek is dat het maken van je eigen sprookje geheel in Efteling-stijl gebeurd.

De schrijfkabouter zit in de holle boom en stelt vragen. Als je deze vragen invult, gaat de schrijfkabouter op zoek naar jouw persoonlijk verhaal. Tijdens het invullen van de vragen, geeft de kabouter feedback en gebeurd er van alles in en rond de holle boom. Dit is voor kinderen én menig volwassenen al een heel leuk sprookje. Als je alle vragen hebt beantwoord, krijg je je eigen Efteling sprookje. Deze is direct gratis online te bekijken. Uiteraard met mooie illustraties erbij. Als je je boek uit hebt, kun je ervoor kiezen om dit sprookje op te slaan op je computer, zodat je altijd én gratis je eigen sprookje op de computer kunt bekijken.

Mocht je je eigen Efteling sprookje zo leuk vinden dat je het in een echt boek wilt hebben. Dan kun je deze via de site direct bestellen voor 15 Euro.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …