Maak van jouw klus de leukste klus!

Je gaat verbouwen, renoveren of misschien zelfs verhuizen. Wat je ook gaat doen; het is een hele klus. En met een beetje voorbereiding een hele leuke klus! Er zit uiteraard verschil in hoe intensief jouw klus wordt. Want of je alleen de woonkamer aanpakt of een heel nieuwbouwhuis mag inrichten; er zijn toch zeker ook overeenkomsten. De professionals in elke woonwinkel helpen je er graag bij!

Basis
Allereerst bepaal je zelf wat het gaat worden. Elke ruimte begint met de basis en dat is de vloer. Voor ieders smaak en elk interieur, zelfs voor elke woonstijl hoe divers ook, bestaat een geschikte vloer. En natuurlijk mag je rekening houden met je woonsituatie.

Woon je alleen of met je partner of heb je een groot gezin? Huisdieren? Allemaal zaken om rekening mee te houden in de keuze van je vloer. Ga je naar een ervaren woonwinkel dan komen ze bij je thuis inmeten en leggen ze elke door jouw gekozen vloer voor je. Of het tapijt is of een pvc vloer, gewoon recht gelegd of in een toffe visgraat, met groot vakmanschap geniet je extra lang van je nieuwe vloer. Ook raamdecoratie en gordijnen kunnen worden ingemeten en gemonteerd.

De rest
Als je vloer gekozen is heb je een prima uitgangspunt voor de rest. Je neemt misschien je bestaande meubels mee dan pas je daar de kleur op de wanden en de raamdecoratie en gordijnen naadloos op aan. Je gaat zien dat dit extra sfeermakers zijn. En behalve dat, zijn bijvoorbeeld jaloezieën, shutters of rolgordijnen ook heel functioneel. Natuurlijk kies je hiermee voor de juiste lichtinval, maar er zijn ook gordijnen met bijvoorbeeld een isolerende werking.

Wil je verduisteren? Dat kan; handig voor in de kinderkamer of je eigen slaapkamer! Welk soort je ook kiest; er zijn vele verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. En weet je dat je de vouwgordijnen, inbetweens of overgordijnen ook elektrisch kunt bedienen? Handig met een app op jouw mobiel of tablet, met je spraak of stel vooraf scenes in, dan hoef je niets te doen om ze te sluiten en openen. Helemaal van deze tijd!

Best een klus, toch? Wil je van jouw klus de leukste klus maken? Vraag advies aan de vakmensen van Woonwinkel in Emmen. Zij staan voor je klaar in hun winkel waarbij je alles onder één dak vindt; advies, de mooiste producten, meten en monteren en dat alles met een grote glimlach. Leuker kunnen we het niet maken!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Bo bouwt een boot, het nieuwe boek van Astrid Poot & Dieuwertje Boeren

De brug tussen de boerderij waar Bo woont en het huis van haar opa wordt …