Het tweede dvd-boek van Dikkie Dik

Dikkie Dik is al 30 jaar een succes en tijdloos. Dat bewijst Sesamstraat, maar ook de grote verkoop op de boeken van Dikkie Dik. Maar ook de ongekende populairiteit onder de kinderen is het beste teken dat je met een boek van Dikkie Dik altijd succes in handen hebt.

DVD en boek in één
Het tweede DVD-boek van Dikkie Dik is het vervolg van het eerder verschenen DVD-boek. Ook in dit boek vind je weer 8 leuke verhalen van Dikkie Dik. Op de DVD zijn deze avonturen compleet geanimeerd en worden verteld door Jet Boeke. Daarnaast bevat de DVD ook nog 4 geanimeerde raadspelletjes!tweede dvd-boek van dikkie dik van jet boeke 

In het boek en op de DVD staan de volgende Dikkie Dik verhalen:
1. Korenveld
2. Onweer
3. De waslijn
4. Het vogeltje
5. De eekhoorn
6. Peper
7. Logeren
8. Schoorsteen

Dit DVD-boek is een aanrader want je hebt hier niet alleen een boek met prachtige verhaaltjes, maar ook een DVD. De DVD zit via een ingenieus systeem prachtig vepakt zit in het boek. Kortom, een ideaal cadeau voor jonge kinderen!

Het tweede dvd-boek van Dikkie Dik – Jet Boeke
Prentenboek met DVD, 2+, hardcover, Gottmer, € 12,95
Dit boek is hier verkrijgbaar>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share