Kleertjes aan!

Kootje wil graag naar buiten, maar hij heeft nog geen kleertjes aan. Wat moet hij allemaal aantrekken? Hij trekt een broek, schoenen, een trui en een jas aan. Je kunt Kootje helpen zijn broek aan te trekken, zijn schoenen dicht te maken, en zijn rits dicht te doen. En als Kootje uiteindelijk naar buiten komt, bedankt hij je ook nog voor je hulp.

Recensie
Mijn zoon van net twee jaar pakt dit boekje Kleertjes aan! steeds uit de kast. Hij vindt het prachtig om aan alle schuifjes en flapjes te trekken en het boek sluit prima aan bij zijn belevingswereld.  Zijn kleine kinderhandjes hebben soms wel wat hulp nodig bij het opentrekken van de flapjes, omdat ze heel stevig zijn.

Kleertjes aan! is een leuk boekje om je peuter voor te lezen als hij of zij lekker bij je op schoot zit.

Kleertjes aan! – Checa Diaz
Flapjesboek, hardcover, 16 pagina’s, Ploegsma
Lees ook onze recensie van het andere boekje uit deze serie: Zo doe je dat!>>

Zo doe je dat
Het mooiste visje van de zee
Dribbel in de sneeuw

Share

About Yvon Reitsma

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share