Dubbelfrisss Free smaaktest

dubbelfris-free-proeven-pakket-copyright-trotse-moeders-1Altijd leuk: onverwachte pakketjes. Ditmaal een pakket met twee nieuwe smaken Dubbelfrisss en wat leuke dingen voor de kinderen. Dubbelfriss Free is vrij van zoetstoffen en toegevoegde suikers en bevat slechts 16 kcal per 100 ml. Minder zoet, ik ben benieuwd hoe de kinderen dit zullen vinden, dus op de heetste dag van het jaar doen we een smaaktest:

Er zijn twee verschillende smaken: Ananas & Milde Grapefruit en Perzik & Mandarijn. Omdat we met dit warme weer voldoende moeten drinken, maken we beide pakken (1,5 liter) open.

We beginnen met Perzik & Mandarijn die door iedereen lekker wordt gevonden. Hij is minder zoet dan we gewend zijn en daardoor juist met dit weer heerlijk. Mijn oudste zoon moet wel wennen aan de smaak.

Tussendoor vullen we onze suikers aan met een taartje 🙂

En dan gaan we de Ananas & Milde Grapefruit testen. Ook erg lekker, je proeft eerst de ananas, en later neemt de frisse smaak van grapefruit het over, zonder zuur te worden. Ook die smaak vinden we allemaal lekker.

dubbelfrisss-smaaktest-copyright-trotse-moeders

Daarna mag iedereen pakken wat hij of zij wil en uiteindelijk de favoriete smaak bekend maken. Wat grappig is, is dat alle drie de mannen uit mijn gezin Perzik & Mandarijn kiezen en mijn dochter en ik voor Ananas & Milde Grapefruit kiezen. Voortaan allebei de smaken in huis halen dus!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share