Elvy’s Wereld – So Ibiza

De film “Misfit” was verrassend goed en deed het enorm goed in de bioscopen. Het is niet alleen een film die populair is door de aansprekende cast, maar er werd goed geacteerd en het verhaal was prima. Binnenkort komt er een nieuwe film, met dezelfde regisseur (Erwin van den Elshof) en dezelfde productiemaatschappijen: NewBe en Splendid: Elvy’s Wereld So Ibiza. Wij kijken er naar uit!

Het verhaal:
Elvy’s Wereld So Ibiza’ is een zomerse comedy over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld…

 

Cast:
May Hollermann (Elvy) .
Jill Schirnhofer
Sylvie Meis
Nienke Plas
Irene Moors
Kalvijn
Défano Holwijn
Buddy Vedder
Claartje Rose
Rutger Vink
Femke Meines
Sarah Nauta
Stephanie van Eer
Djamila
Bibi

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …