LazyTown verkrijgbaar op DVD

Nog nooit van LazyTown gehoord? De serie, die wereldwijd in meer dan 100 landen op televisie wordt uitgezonden, is inmiddels uitgegroeid tot een megasucces. In Nederland zijn de avontuurtjes, die razend populair zijn bij kinderen tot een jaar of zes,  dagelijks om 10.30 uur te zien in het Playhouse Disney-blok op Disney Channel. LazyTown heeft inmiddels ook veel belangrijke prijzen gewonnen waaronder de BAFTA Children’s Award.

Wat is Lazytown?
LazyTown is de stad waarin het meisje Stephanie, samen met Ziggy en de rest van de kinderen, de mooiste avonturen beleeft. De bewoners zijn een klein beetje lui. Ze worden daarin gesteund door Robbie Rotten. Maar superheld Sportacus weet daar wel raad mee. In de geestige avontuurtjes wordt op speelse wijze ook aangetoond dat het goed is om gezond te eten en lekker veel te bewegen.
Mede door de combinatie van live-action, poppenspel en animatie zijn de avontuurtjes super vrolijk. LazyTown is bedacht door Magnus Scheving, een aerobics-kampioen uit IJsland. Hij speelt zelf de rol van de super sportieve Sportacus.  Vanaf nu is LazyTown Deel 1 & Deel 2 verkrijgbaar op DVD

LazyTown – Deel 1: Welkom in LazyTown
Stephanie komt aan in het stadje LazyTown waar ze de zomer door zal brengen. Als ze kennismaakt met de bewoners van het stadje ontmoet ze ook de superheld van LazyTown; Sportacus. En al snel merkt ze dat LazyTown de meest luie slechterik ooit heeft: Robbie Rotten…

Dokter Rottenstein
Stephanie, Ziggy en de rest van de kinderen hebben hun eigen moestuintje met groenten. Maar Robbie heeft zich vermomd als Dokter Rottenstein en verklaart dat de hele stad in quarantaine moet omdat de groenten last hebben van een enge ziekte. Dokter Rottenstein zegt dat alle gezonde dingen de stad uit moeten, inclusief Sportacus!

Sportdag
Het is sportdag in LazyTown! Robbie daagt Sportacus uit voor een wedstrijd, maar door vals te spelen zorgt hij ervoor dat Sportacus uit de wedstrijd ligt. Kunnen de kinderen het alleen opnemen tegen Robbie? En kunnen ze laten zien dat valsspelen eigenlijk helemaal geen zin heeft?

LazyTown – Deel 2: De Voetbalrobot
Luie scouts
Robbie laat de kinderen zien hoe ze goede scouts kunnen zijn, door heel lui te zijn en niks uit te voeren. Maar als een gigantische zandstorm de stad overvalt, komen de kinderen al snel in de problemen. Stephanie en Sportacus moeten de slechtst voorbereide scouts ooit redden!

Gefeliciteerd met je borsteldag
Ziggy is jarig en hij krijgt een snoepjesmachine van Robbie. Eerst is Ziggy dolgelukkig met de machine, maar al snel zorgen de kleverige snoepjes ervoor dat zijn mond helemaal dichtplakt. Gelukkig weet Sportacus raad: hij geeft Ziggy een tandenborstel en al snel kan Ziggy weer praten.

De voetbalrobot
Robbie klimt in een voetbalrobot en daagt Sportacus uit voor een wedstrijd. Als Sportacus verliest, moet hij de stad voor altijd verlaten. Maar is dat wel helemaal eerlijk, in zo’n robot?

Lazytown – Magnus Scheving
DVD, Bridge Entertainment
Bestel deze DVD’s hier via Bol.com>>

Lees meer:
Bumba en Suzu op DVD (WIN)
Win een Rapunzel pakket (inclusief DVD)
Yoga voor je schoolgaande kind

Share

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share