Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van Jumbo ntuurlijk een gouden combinatie!

Omschrijving
Het Mens Erger Je Niet Sprookjesboom spel van Jumbo combineert het vrolijke bekende bordspel met de warme, veilige en herkenbare wereld van de Efteling. Zo kunnen ook de allerkleinsten kunnen genieten van het bekende bordspel. In mens erger je niet Sprookjesboom gaan de Sprookjesbosbewoners op avontuur. Gooi met de dobbelsteen en leid ze over het bospad. Maar pas op, want voordat je het weet gooit iemand je onderweg van het bord af! Wie als eerste de Sprookjesbosbewoners veilig thuis brengt wint!

Mening
Een klassieker natuurlijk: Mens-erger-je-niet. Als kind zelf al vaak gespeeld en ook met mijn kinderen weer gespeeld. Toch was het al een hele tijd geleden dat we het originele bordspel uit de kast hadden gehaald. Het Efteling-jasje maakte dat we het wel weer gingen spelen en doordat je met sprookjesfiguren speelt, wordt het extra leuk en extra spannend!

Handig van Jumbo dat er al “teams” zijn in de vier te kiezen kleuren. Dat scheelt een heleboel voorbereidingstijd want wanneer we eerst nog zelf teams moeten gaan samenstellen dan willen sommige mensen natuurlijk dezelfde Efteling sprookjesfiguren…. En nu kies je in één keer een heel team! Toch heeft mijn dochter al verzonnen dat we de volgende keer (en dat zal snel zijn) wel eigen teams gaan maken door om de beurt te kiezen…. we gaan het meemaken!

Efteling Mens-erger-je-niet bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …

Share
Share