Van boomklimmers tot slaapkoppen

Wie klimt er in bomen? En wie denkt alleen maar aan slapen? Welke dieren zijn echte hardlopers en welke verspringers? En wat doen krachtpatsers en speeldieren? Je komt het allemaal te weten in dit dierenboek boordevol leuke weetjes en grappige vraagjes.

Recensie
Een heel leuk boekje over de natuur, met prachtige foto’s van wilde dieren. Zo leren de kinderen dat koala’s en oerang-oetangs boomklimmers zijn en ijsberen en dolfijnen speeldieren.

Tevens staat op elke bladzijde een vraag, aan de hand van een paar plaatjes. Zo worden de kinderen ook nog eens actief betrokken bij het boek. Mijn kinderen van 2 en 4 jaar vinden dit allebei een prachtig boek. Zelfs mijn dochtertje van 2 jaar, weet de meeste antwoorden al, op de vragen in het boek. Vragen zoals: Welke koala is wakker? en Welke dolfijn is nog niet helemaal boven water?, vindt ze dan ook erg leuk om te beantwoorden.

Van boomklimmers tot slaapkoppen is niet alleen leuk voor peuters en kleuters, maar oudere kinderen zullen dit boek ook nog erg leuk vinden. Met name de prachtige foto’s zorgen ervoor dat kinderen een duidelijk beeld krijgen van de dieren.

Van boomklimmers tot slaapkoppen – Mack
Informatief, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Vrolijk kerstfeest, Paultje!
Klieder, Klodder, Klaar
Leon gromt

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share